Начало

Вярваме, че добрата реклама трябва да бъде:

Simple - семпла и простичка (по отношение на посланието),
O
verwhelming - изумителна (по отношение на творческата идея),
F
ar-seeing - далновидна (по отношение на впечатлението, което оставя),
I
maginative - с богато въображение (по отношение на дизайна) и
A
ccurate - прецизна (по отношение на използаните в рекламата факти).

Първите букви на тези думички на английски език стоят зад идеята за  Рекламна агенция ''София'', освен че се намираме в столицата на България – град София.

Маркетинг стратегии... медиа планиране... дизайн и изработка на рекламни материали...външна реклама... Независимо дали искате да поръчате изработката и отпечатването на хиляди брошури... или просто на 100 визитки... Екипът на Рекламна агенция ''София К'' се отнася с еднаква грижа и внимание към всеки клиент.


Като малка рекламна агенция, ние имаме възможността да отделяме много повече внимание на нашите клиенти и проектите им, както и на всеки детайл. Най-важното е, че сме на разположение точно тогава, когато клиентът има нужда от нас, без значение колко рано сутринта или колко късно вечерта е. Друго предимство е, че като малка агенция с по-малки разходи, ние можем да си позволим да предложим и по-ниски цени на клиентите си.

 

"Никога не създавайте реклама, която не бихте искали семейството ви да прочете. Не бихте казали лъжи на собствената си жена, нали?! Тогава не ги казвайте и на моята."

Дейвид Огилви